Siirry sisältöön
Navigointi: Tilin asetuksetValikko
Tällä sivullaOsiot

Tilin asetukset

Poista tilisi

Poista Dynamoi-tilisi iOS- tai Android-sovelluksesta tai lähettämällä sähköpostia tukeen, ja mitä tilauksille ja tiedoille tapahtuu.

Päivitetty viimeksi 19.10.20265 osiota

Voit poistaa Dynamoi-tilisi Dynamoin iOS- tai Android-sovelluksesta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@dynamoi.com. Verkon hallintapaneelissa ei ole poistopainiketta.

Poista iOS- tai Android-sovelluksesta

  1. Avaa Tili-välilehti Kirjaudu Dynamoi-sovellukseen ja avaa Tili.

  2. Poista tili Valitse Poista tili ja vahvista.

  3. Poisto ajastetaan Sovellus vahvistaa, että tilisi on ajastettu poistettavaksi.

Poista sähköpostilla

Lähetä sähköpostia osoitteeseen support@dynamoi.com aiheella Tietojen poistamispyyntö. Dynamoi lähettää sähköpostivahvistuksen, kun poisto on valmis.

Ennen poistamista

  • Peruuta maksulliset paketit. Dynamoi-tilin poistaminen ei peruuta App Store -tilausta. Peruuta App Storen ja Google Playn tilaukset kaupassa. Verkossa ostetut paketit peruutat valitsemalla Hallitse pakettia kunkin artistin Laskutus-sivulla. Katso Paketit ja hinnat.
  • Lataa tarvitsemasi kuitit. Kuitit ovat kunkin artistin Laskutus-sivun Tapahtumat-osiossa. Katso Laskutustapahtumat, kuitit ja maksutavat.
  • Peruuta yhdistettyjen sovellusten käyttöoikeudet, jos haluat päättää pääsyn heti. Katso Yhdistetyt sovellukset.

Mitä Dynamoi säilyttää

Dynamoi voi säilyttää rajattuja tietueita, kun ne ovat tarpeen laskutusta, turvallisuutta, väärinkäytön estämistä, lakisääteisiä velvoitteita tai alustan eheyttä varten. Myös yhdistettyä tai anonymisoitua analytiikkaa, josta sinua ei voi tunnistaa, voidaan säilyttää. Katso Tietojen poisto ja Tietosuojakäytäntö.

Aiheeseen liittyvää