Hoppa till innehåll
Kontoinställningar-navigeringMeny
På denna sidaAvsnitt

Kontoinställningar

Kopplade appar

Granska och återkalla OAuth-program, inklusive ChatGPT och andra MCP-klienter, som har åtkomst till ditt Dynamoi-konto.

Senast uppdaterad 19 okt. 20265 avsnitt

Kopplade appar listar externa program som har behörighet att agera via ditt Dynamoi-konto, inklusive ChatGPT och andra MCP-kompatibla assistenter.

Inställningar för kopplade appar som visar auktoriserad åtkomst för MCP och ChatGPT-appen

Öppna Kopplade appar

Gå till dynamoi.com/settings/connected-apps när du är inloggad. Auktoriseringar tillhör ditt användarkonto, inte en enskild artist, så en koppling fungerar för alla artister du har åtkomst till.

Vad en auktorisering innehåller

En post för en kopplad app kan innehålla:

  • Klientens eller programmets namn
  • Kopplingstypen
  • När åtkomsten beviljades
  • Om åtkomsten är aktiv
  • En knapp Återkalla åtkomst

Det kopplade programmet får bara de behörigheter som beviljats genom OAuth-flödet. Dynamoi tillämpar fortfarande den inloggade användarens artist-, organisations-, roll- och ändringsbehörigheter på skyddade verktyg.

ChatGPT och MCP

Se AI-agenter för att koppla en assistent, och Dynamoi i ChatGPT och MCP för uppsättning och den nuvarande verktygsgränsen. ChatGPT, Claude från kataloglistningen och ogranskade webbappar får katalogprofilen för Dynamoi-verktygen, som läser data, hanterar Smart Links och skickar in distributionsansökningar. Claude som anpassad connector, Claude Code, Codex CLI, OpenClaw och appar som loggar in på din egen dator, till exempel Cursor, VS Code och Gemini CLI, får den fullständiga profilen efter OAuth, inklusive arbetsflödena för kampanjlansering, budget, plattformsanslutning och Shop-kassa som katalogprofilen inte får (Klientbehörigheter).

Skapande av Smart Links via MCP stöder för närvarande artist- och releaselänkar. Smart Links för spellistor förblir ett arbetsflöde i dashboarden.

Återkalla åtkomst

Välj Återkalla åtkomst för en app när du inte längre använder den, bara kopplade den för testning eller behöver tvinga fram en ny auktorisering. Efter återkallelsen måste klienten genomföra OAuth igen innan den kan anropa skyddade Dynamoi-verktyg.

Varning Att återkalla åtkomst avslutar den OAuth-auktoriseringen. Det tar inte bort artister, kampanjer, Smart Links, statistik eller andra Dynamoi-data.

Relaterat