Hopp til innhold
Kontoinnstillinger-navigasjonMeny
På denne sidenSeksjoner

Kontoinnstillinger

Slett kontoen din

Slett Dynamoi-kontoen din fra iOS- eller Android-appen eller ved å sende e-post til støtteteamet, og hva som skjer med abonnement og data når du gjør det.

Sist oppdatert 19. okt. 20265 seksjoner

Du kan slette Dynamoi-kontoen din fra Dynamoi-appen for iOS eller Android, eller ved å sende e-post til support@dynamoi.com. Webdashbordet har ingen slettknapp.

Slett fra iOS- eller Android-appen

  1. Åpne Konto-fanen Logg inn i Dynamoi-appen og åpne Konto.

  2. Slett konto Velg Slett konto og bekreft.

  3. Slettingen er planlagt Appen bekrefter at kontoen din er planlagt slettet.

Slett via e-post

Send e-post til support@dynamoi.com med emnet Forespørsel om datasletting. Dynamoi sender en bekreftelse på e-post når slettingen er fullført.

Før du sletter

  • Si opp betalte abonnement. Å slette Dynamoi-kontoen din sier ikke opp et App Store-abonnement. Si opp abonnement fra App Store og Google Play i butikken. For abonnement kjøpt på nettet velger du Administrer abonnement på hver artists faktureringsside for å si opp. Se Abonnement og priser.
  • Last ned kvitteringene du trenger. Kvitteringer finnes under Aktivitet på hver artists faktureringsside. Se Faktureringsaktivitet, kvitteringer og betalingsmåter.
  • Trekk tilbake tilkoblede apper hvis du vil avslutte tilgangen med en gang. Se Tilkoblede apper.

Hva Dynamoi beholder

Dynamoi kan beholde begrensede opplysninger der de er nødvendige for fakturering, sikkerhet, forebygging av misbruk, juridiske forpliktelser eller plattformens integritet. Aggregert eller anonymisert statistikk som ikke kan identifisere deg, kan også beholdes. Se Datasletting og Personvernerklæringen.

Relatert