Direct naar inhoud
Accountinstellingen-navigatieMenu
Op deze paginaSecties

Accountinstellingen

Gekoppelde apps

Bekijk en trek OAuth-applicaties in, waaronder ChatGPT en andere MCP-clients, die toegang hebben tot je Dynamoi-account.

Laatst bijgewerkt 19 okt 20265 secties

Gekoppelde apps toont externe applicaties die namens jou via je Dynamoi-account mogen handelen, waaronder ChatGPT en andere MCP-compatibele assistenten.

Instellingen voor gekoppelde apps met geautoriseerde toegang van MCP en de ChatGPT-app

Gekoppelde apps openen

Ga naar dynamoi.com/settings/connected-apps terwijl je bent aangemeld. Autorisaties horen bij je gebruikersaccount, niet bij één artiest, dus één koppeling werkt voor alle artiesten waartoe je toegang hebt.

Wat een autorisatie bevat

Een record van een gekoppelde app kan bevatten:

  • De naam van de client of applicatie
  • Het type koppeling
  • Wanneer toegang is verleend
  • Of de toegang actief is
  • Een knop Toegang intrekken

De gekoppelde applicatie krijgt alleen de rechten die via de OAuth-flow zijn verleend. Dynamoi past op beschermde tools nog steeds de artiest-, organisatie-, rol- en wijzigingsrechten van de aangemelde gebruiker toe.

ChatGPT en MCP

Zie AI-agents om een assistent te koppelen, en Dynamoi in ChatGPT en MCP voor de setup en de huidige toolgrens. ChatGPT, Claude via de directoryvermelding en niet-beoordeelde web-apps krijgen het directoryprofiel van de Dynamoi-tools, dat gegevens leest, Smart Links beheert en distributieaanvragen indient. Claude als aangepaste connector, Claude Code, Codex CLI, OpenClaw en apps die inloggen op je eigen computer, zoals Cursor, VS Code en Gemini CLI, krijgen na OAuth het volledige profiel, inclusief de workflows voor campagnelancering, budget, platformkoppeling en Shop-checkout die het directoryprofiel niet krijgt (Clientrechten).

Het aanmaken van Smart Links via MCP ondersteunt momenteel artiest- en releaselinks. Playlist-Smart Links blijven een workflow in het dashboard.

Toegang intrekken

Selecteer Toegang intrekken bij een app wanneer je die niet meer gebruikt, alleen voor een test hebt gekoppeld of een nieuwe autorisatie wilt afdwingen. Na het intrekken moet de client opnieuw OAuth doorlopen voordat hij beschermde Dynamoi-tools kan aanroepen.

Warning Door toegang in te trekken eindigt die OAuth-autorisatie. Het verwijdert geen artiesten, campagnes, Smart Links, analytics of andere Dynamoi-data.

Gerelateerd